Поліція трьох західних областей попереджає водіїв про небезпеку на дорогах

Вирує негода

поліція
Фото: поліція Рівненської області

Правоохоронці Рівненської, Івано-Франківської та Тернопільської областей сьогодні, 28 березня, повідомляють про погіршення погодних умов, які ускладнюють проїзд по автомобільних дорогах і закликають всіх учасників дорожнього руху бути уважними.

«На Рівненщині вирує негода. Будьте обережні», повідомляє Нацполіція Рівненської області.

«До уваги водіїв! На Прикарпатті очікується погіршення погодних умов. Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху бути вкрай уважними та обережними. Під час поїздок в умовах ожеледиці необхідно максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду», зазначається у повідомленні Нацполіції Івано-Франківської області.

Читайте також: 28 березня погоду на Львівщині визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над півднем України.

«На Тернопільщині ускладнились погодні умови – знизилась температура та випав мокрий сніг. Поліцейські закликають всіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними. Водіям варто дотримуватися швидкісного режиму, дистанції, уникати різких маневрів, при наближенні до пішохідних переходів необхідно знижувати швидкість до мінімуму. Без нагальної потреби не вирушайте у далеку дорогу, а краще перечекайте негоду вдома», йдеться у повідомленні Нацполіції Тернопільської області.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий