Поліція затримала підозрюваних у жорстокому вбивстві пенсіонерів на Буковині (ВІДЕО)

За 15 тис гривень позбавили життя людей

Поліцейські затримали двох рідних братів, які підозрюються у жорстокому вбивстві подружжя пенсіонерів на Буковині. Про це повідомили у прес-службі поліції Чернівецької області.

Так, 14 липня, вранці, у дачному будинку в селі Ставчани виявили мертвими чоловіка та жінку з тілесними ушкодженнями, що вказували на насильницьку смерть загиблих.

«Оглядаючи тіла потерпілих, судово-медичний експерт виявив травми голови: перелом основи черепа у 82-річного чоловіка та відкриту черепно-мозкову травму в його 79-річної дружини. Під час першочергових розшуково-слідчих заходів співробітники поліції Чернівецької області оглянули місце події та використовуючи криміналістичну лабораторію ГУНП і Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС в Чернівецькій області, зібрали слідову інформацію та речові докази. Також здійснили подворовий обхід будинків у селі, опитали місцевих жителів і опрацювали коло осіб, які можуть бути причетними до вчинення кримінального правопорушення», — розповів заступник начальника Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області Дем’ян Голянський.

Правоохоронці швидко встановили особи правопорушників — двох місцевих мешканців, рідних братів, 26-ти та 18-ти років.

З’ясувалося, що вони навідалися до пенсіонерів вночі з метою заволодіння їхнім майном. Однак не розраховували, що господарі будуть вдома. Брати завдали удари обухом сокири по голові пенсіонерам, унаслідок яких вони померли. Знаряддя злочину зловмисники сховали у власному домогосподарстві.

Чоловіки забрали гроші і інше майно — попередньо на загальну суму 15 тисяч гривень. 

Правоохоронці затримали зловмисників в порядку статті 208 (затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили речові докази, зокрема знаряддя вбивства. 

Нагадаємо, у селі Ставчани, Чернівецького району, місцеві мешканці виявили в будинку мертвими чоловіка та його дружину.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена