Поліцейські Львівщини навчались майстерності контраварійного водіння (ФОТО)

Організували навчання активісти громадської організації «Варта-1», зокрема Андрій Романчак, за підтримки благодійників та спортсменів-автогонщиків.


Сьогодні, 11 серпня, працівники груп реагування патрульної поліції Львівщини пройшли курс навчання з експлуатації гібридного автомобіля «Mitsubishiа Outlander PHEV», інформує відділ комунікації поліції.


Представники компанії «Ніко-Захід» розповіли поліцейським-водіям про основні правила користування, підзарядки, буксирування, експлуатації автомобіля в різних погодних умовах, а також проінструктували, куди звертатись у разі його поломок.


Андрій Хома, працівник ТзОВ «ФК «Європейський стандарт», провів навчання щодо правильного оформлення європротоколів.


Разом з інструкторами Автошкола водійської майстерності REGA поліцейські пройшли також теоретичний курс з контраварійного водіння. Неодноразові призери всеукраїнських автомобільних перегонів IVan Rakus та Роман Софінський за кермом власних спорткарів на практиці продемонстрували основні прийоми екстремальної їзди.


Відбулися навчання на автомобільному майданчику поблизу Arena Lviv. Організували їх активісти громадської організації Варта1. Автомобілі надала автошкола «REGA».


Нагадаємо, 31 липня начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа вручив ключі від десяти автомобілів «Mitsubishiа Outlander PHEV» працівникам груп реагування патрульної поліції Львівщини. Позашляховики роз’їхались у дев’ять районів області.





varta1.com.ua: Новини

Коментарі