Поліцейські розшукують митника, який скоїв смертельну ДТП і втік

DTP2-160821
DTP2-160821

Винуватець смертельної ДТП на Буковині — працівник Буковинської митниці Держмитслужби. Про це повідомила Держмитслужба.


16 серпня, близько 5:40 год, на трасі «Житомир–Чернівці», у селі Припруття, Чернівецької області, сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком.


Поліція Буковини повідомляє, що водій автомобіля «Opel Insignia» допустив зіткнення з автівкою «Audi», залишив авто на місці аварії та втік.


У водія «Audi» медики діагностували струс головного мозку та забої і доставили потерпілого до лікарні для надання допомоги. Його 21-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям.


За кермом автомобіля «Opel Insignia» перебував 28-річний мешканець міста Новоселиця — Вадим Валерійович Недуга.


«Зазначений працівник до новоствореної Чернівецької митниці як відокремленого підрозділу Держмитслужби переведений не був, зважаючи на негативний результат проходження тестування з питань кваліфікації та благонадійності. З метою визначення ступеня вини, характеру і тяжкості вчиненого дисциплінарного проступку стосовно зазначеної особи порушено дисциплінарне провадження з відстороненням від виконання посадових обов’язків», — йдеться у повідомленні.


Співробітники поліції Чернівецької області встановлюють місцезнаходження даного чоловіка. Якщо вам відома будь-яка інформація про можливе місце перебування Вадима Недуги — прохання терміново повідомити на спецлінію поліції «102».


varta1.com.ua: Новини