Поліцейські взяли під варту чоловіка, який підклав вибухівку під «БМВ Х6» (відео)

6d0fe457-c898-4bd2-933f-0a5cfc3e5ef4
6d0fe457-c898-4bd2-933f-0a5cfc3e5ef4

Працівники карного розшуку поліції Львівщини вчора, 29 жовтня, затримали зловмисника в Тернопільській області. Про це сьогодні повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Нагадаємо, що подія сталася ще 15 травня цього року, близько 10.35 год. Тоді до працівників поліції надійшло повідомлення від 47-річного львівського підприємця про те, що на вулиці Трускавецькій, під його автомобілем «БМВ Х6» спрацював вибуховий пристрій.

https://youtu.be/HTQoq0Qaekw

Тоді, на місці події працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, а також працівники інших підрозділів поліції. Встановлено, що внаслідок дії вибухового пристрою, було пошкоджено кузов автомобіля. Сам водій тілесних ушкоджень не отримав.



«До розкриття цього злочину були задіяні працівники карного розшуку, слідства та інші фахівці. Після проведення оперативних заходів і експертиз встановлено особу зловмисника — 49-річного мешканця Мостиського району», — повідомив заступник начальника Головного управління Нацполіції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та п. 5 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. За рішенням суду йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини