Поліцейські затримали водія, причетного до смертельної ДТП на Львівщині (фото)

8ш8
8ш8

У четвер, 29 жовтня, о 21:40 год., у Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в райцентрі, на вулиці Степана Бандери, невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода та втік з місця події. Від отриманих травм, постраждалий, 59-річний місцевий мешканець, помер на місці події. Про це інформувала «Варта1».



До пошуків водія-втікача були задіяні працівники всіх служб територіального підрозділу поліції.



Невдовзі правоохоронці встановили, що до скоєння смертельної дорожньо-транспортної пригоди причетний 62-річний мешканець Самбора — водій автомобіля «Тойота».

«За фактом слідчі територіального відділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до восьми років позбавлення волі», — повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.



Водія «Тойоти» затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини