Поліцейські знайшли зниклого на Франківщині малолітнього хлопчика (ФОТО)

2021-07-29-153526
2021-07-29-153526

Правоохоронці Івано-Франківщини розшукали малолітнього Василя Досяка, який зник учора в селі Старі Кути, Косівського району. З дитиною все гаразд.

Як повідомляє Нацполіція Івано-Франківської області, 28 липня, близько 22:40 год, надійшло повідомлення від стурбованого мешканця Косівщини про те, що зник його син, 2010 року народження. Спочатку дитину шукав самотужки та з допомогою сусідів. Але коли це не дало результатів, зателефонував до поліції.

До пошуків хлопчика максимально залучили всі служби поліції Івано-Франківщини. На місці працювали Нацгвардійці, працівники ДСНС, кінологи зі службовими собаками та небайдужі громадяни.

Правоохоронці опитали сусідів, прочесали територію села, перевірили усі місця, де міг бути хлопчик. У пошуку представники Нацполіції застосовували квадрокоптер та тепловізор.

«Близько 13 години, у ході проведення розшукових заходів дитину вдалося знайти у закинутій будівлі в цьому ж селі. За час пошуків з хлопчиком нічого поганого не трапилось. Дитину оглянули медики й повернули батькові. Ювенальні поліцейські з’ясовують причини такого вчинку хлопчика», — зазначається у повідомленні.

До пошуків  хлопчика були максимально задіяні всі служби поліції Івано-Франківщини, під керівництвом заступника начальника обласної поліції Остапа Білейчука. На місці працювали нацгвардійці, працівники ДСНС, кінологи зі службовими собаками та небайдужі громадяни.

Правоохоронці й мешканці, у пошуках дитини, оглянули територію села Старі Кути та прилеглу місцевість, зокрема, ліси і важкодоступні місця.

Для пошуків дитини представники Національної поліції застосували квадрокоптер та тепловізор.

Як повідомляла Національна поліція України, «хлопчик учора, 28 липня, близько 13 год, пішов з дому і його місце перебування невідоме».

[gallery link=«file» ids=«296016,296017,296018»]

varta1.com.ua: Новини