Поліція ввела оперативний план “Перехоплення”: на Львівщині знайшли вбитими власників озер

Попередньо, їх застрелили із мисливської рушниці

У селі Лопатин сьогодні вранці, 4 жовтня, виявили застреленими чоловіка та дружину. Вбиті виявилися власниками місцевих озер. Поліція оголосила на Львівщині план “Перехоплення” . Про це повідомляє LVIV.MEDIA, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах.

За даними видання, йдеться про подружжя Білоусів. Попередньо, їх вбили із мисливської рушниці.

Поліції надійшло повідомлення близько 5 години ранку від зятя вбитого подружжя. Закривавленого 54-річного власника озера знайшли у коридорі, тіло його вбитої дружини виявили у кімнаті. Обличчя жінки було настільки понівечене, що опізнати її одразу не вдалося.

За даними джерел, у поліції є підозрюваний. Вбивця, одягнений у камуфляж, ще й вкрав авто жертв SsangYong Rexton, який був припаркований біля будинку, і втік. За попередньою версією правоохоронців мотивом вбивства було пограбування. До слова, кілька днів раніше у Лопатині місцевий мешканець заявив, що у нього викрали мисливську рушницю. Ймовірно вона й стала знаряддям вбивства.

Раніше повідомляли: у броварському готелі вбили 48-річного мешканця Львівщини (ФОТО)

З 06:00 ранку на території Львівщини введений оперативний план “Перехоплення”. За даними джерел LVIV.MEDIA вбивця покинув межі Львівської області.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також