Поліція розшукала матір, яка залишила замерзати новонародженого сина на закинутому заводі (ФОТО)

нгтогноь
нгтогноь


Працівники поліції  встановили особу матері, яка залишила свою новонароджену дитину замерзати на вулиці. Про це «Варта1» повідомили у пресслужбі поліції Тернопільської області.




«Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські знайшли матір немовляти. Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділення поліції № 4 (м. Заліщики) Володимир Остафійчук, нею виявилася 31-річна мешканка одного з сіл Чортківського району. Жінка виховує з чоловіком чотирьох дітей, свої дії на даний момент вона пояснити не може»,повідомили у пресслужбі поліції.



За фактом злочину розпочато кримінальне провадження згідно ч. 2 ст. 135 (залишення в небезпеці) КК України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.


Нагадаємо, що подія трапилася 2 листопада. 14-річна школярка, мешканка селища Товсте, знайшла на території місцевого недіючого молокозаводу новонародженого хлопчика. Дівчинка, проходячи повз закинуту будівлю, почула дитячий плач.


Коли підійшла ближче, то побачила сумку, а в ній дитину. Вона забрала її, занесла в найближчий магазин працівники якого викликали поліцію.



Малюка доправили до лікарні з переохолодженням, загрози його життю, наразі, немає.


Слідчі з’ясовують детальні обставини протиправного діяння. Триває досудове розслідування.



varta1.com.ua: Новини