Поліція спростувала інформацію про зруйнований будинок нападників на ветерана АТО (ФОТО)

photo-2021-10-20-18-35-42
photo-2021-10-20-18-35-42

Поліція Волині спростувала інформацію, опубліковану в одному з «Telegram»-каналів про те, що «у будинок ромів, які побили АТОвця в Торчині, увірвалися невідомі та зруйнували його, повідомили у пресслужбі обласної поліції.

Правоохоронці звернулась до адміністраторів телеграм-каналу не поширювати чуток з ненадійних джерел, як-от, «підписники з Торчина». «Telegram»-канал опублікував заперечення прес-служби поліції. Однак фейкова інформація встигла викликати ряд негативних коментарів читачів.

На місце події виїхали наряди поліції, керівництво відділення поліції № 3 Луцького РУП, аби достеменно дізнатись обставини.

Опитавши сусідів та поспілкувавшись з головою громади, було встановлено, що будівля знаходиться в запущеному стані тривалий час. Останні кілька тижнів тут ніхто не проживав, однак інформації про те, що сюди приходили невідомі і руйнували його, — немає. Жодних подій тут не відбувалось. Не було схожих повідомлень і на лінію «102».

«Поширюючи фейк, черговий раз хтось намагався спровокувати конфліктну ситуацію в суспільстві. Завдяки вчасному втручанню поліції і встановленню істини цьому вдалось запобігти. Вкотре звертаємось до громадян: не поширюйте чутки та фейки, користуйтесь лише офіційними і перевіреними джерелами інформації», — інформують поліцейські.



Нагадаємо, подія сталася в Торчині на Волині. Зграя чоловіків ромської національності на автовокзалі напала на ветерана АТО.

varta1.com.ua: Новини