Поліція затримала «кримінального авторитета» та його спільника за вимагання (ФОТО)

e7291ccb97fdf843
e7291ccb97fdf843

На Закарпатті поліція затримала «кримінального авторитета» та його спільника за вимагання 120 тисяч доларів США. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Закарпатської області

Так, 20 жовтня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями за силової підтримки КОРД затримали двох осіб одразу після отримання частини коштів від визначеної ними суми — 10 000 доларів США.

Серед затриманих — місцевий «кримінальний авторитет» та його племінник. З потерпілого вони вимагали 120 тисяч доларів США, які він начебто заборгував. Увесь процес вимагання супроводжувався погрозами фізичної розправи над потерпілим та членами його родини, також у разі не виконання їх вимог, обіцяли знищити його майно.

Ввечері, 21 жовтня, мешканцям Тячівщини повідомили про підозру у вимаганні, вчиненому за попередньою змовою осіб, поєднаному з погрозами насильства над потерпілим та його близькими родичами.


Підозрюваним загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Наразі, слідчі готують клопотання до суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу.


varta1.com.ua: Новини