Пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, будинки: президент відреагував на масовану атаку по Україні (ВІДЕО)

Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя....били всім, що є в арсеналі

Президент України, Володимир Зеленський відреагував на масовану атаку рф по Україні 29 грудня. Відповідне відео президент оприлюднив у Telegram

«Пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, паркувальний майданчик. Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя й інші наші міста. Сьогодні Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі: «кинджали», С-300, крилаті ракети, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505. Приблизно 110 ракет було випущено, більшу частину збито», - йдеться у дописі.

Президент повідомив, що внаслідок обстрілів є загиблі та поранені.

Зараз усі служби працюють у посиленому режимі та надають необхідну допомогу людям. «Мої співчуття рідним і близьким загиблих, якнайшвидшого одужання постраждалим», - йдеться у дописі.

Зеленський пообіцяв відповідь росіянам за сьогоднішню атаку.

"Ми обовʼязково відповімо терористам на їхні удари. І ми будемо боротися, щоб гарантувати безпеку своїй країні, кожному місту, усьому нашому народу. Російський терор повинен програти – і саме так і буде", - відзначив Зеленський.

Вранці 29 грудня рф після вечірньої атаки «Шахедів» взялася масовано обстрілювати Україну зі стратегічної авіації.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена