Польська компанія відремонтує один із пунктів пропуску на Львівщині за 19.5 млн євро

Пункт пропуску «Краковець – Корчова»

У пункті пропуску «Краковець – Корчова» на кордоні з Польщею побудують ділянку для автотранспорту та автобусів. Роботи виконуватиме відома польська будівельна фірма Unibep S.A. Про це повідомляє Zaxid.net.

15 травня Держмитслужба оголосила тендер на будівництво ділянки для легкового автотранспорту та автобусів і відновлення інфраструктури української частини наявного пункту пропуску «Краківець» на українсько-польському кордоні. Фінансування робіт відбуватиметься у межах кредиту від уряду Польщі, який Україна отримала ще у 2015 році. Завершити роботи планують на кінець 2027 року.

Згідно з тендером, учасниками могли бути лише польські компанії з досвідом роботи не менше трьох років. Єдиною компанією, яка подала заявку, була Unibep S.A., що й виграла тендер з пропозицією на 19,5 млн євро. 31 липня Держмитслужба повідомила компанії про намір підписати договір.

Читайте також: В горах на Закарпатті врятували чеського туриста-мотоцикліста (ФОТО)

У червні ця фірма отримала контракт на 23,5 млн євро для реконструкції пункту пропуску «Шегині» на тому ж кордоні у  рамках цього ж кредитного договору між Україною та Польщею.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також