Польські поліцейські затримали українця, який у нетверезову стані керував автобусом (ФОТО)

Автобусом він перевозив українців

Поліцейські Познані затримали громадянина України, який, перебуваючи у нетверезому стані, кермував автобусом за маршрутом Зелена Ґура – Херсон. Водій автобуса мав в організмі більше половини проміле алкоголю. П'яного водія затримали та позбавили водійських прав. За керування транспортним засобом у нетверезому стані йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

6 серпня поліцейські з познанської групи Speed зупинили водія автобуса Neoplan, який перевищив швидкість на 44 км/год. З’ясувалося, що за кермом автобуса був 45-річний громадянин України. У салоні було небагато пасажирів – це українці, які їхали за маршрутом Зелена Ґура – ​​Херсон.

«Правоохоронці одразу помітили різкий запах алкоголю, який видихає 45-річний чоловік. Перевірка іноземця на тверезість підтвердила підозри поліцейських. Прилад показав 0,37 проміле», – повідомили у поліції Познані.

Водія затримали та позбавили водійських прав. За керування у нетверезому стані йому загрожує до 3 років позбавлення волі. Також водій відповідатиме за перевищення швидкості.

Раніше повідомляли: у Львові водій у стані наркотичного сп’яніння скоїв ДТП на пішохідному переході (ФОТО)

Автобус відбуксирували на поліцейську стоянку, а пасажирів пересадили в інший автобус.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також