Полякова просить громадянство України для своєї зіркової подруги

Співачка звернулася до Володимира Зеленського

Співачка Оля Полякова, яка зараз разом з дітьми після повномасштабного вторгнення РФ в Україну знаходиться у Франції, звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням дати громадянство України своїй подружці. Про це вона написала в «Instagram».

У Франції Полякову разом з двома її доньками прихистила Ніка Білоцерківська — подруга артистки, відома російська блогерка, відома у соцмережах як «Belonika». 

"Це наша Ніка! І в неї сьогодні день народження! А наша, тому що з першого дня війни за нас, не зважаючи на перше кримінальне провадження у росії за правду про Україну і російську агресію, потім федеральний розшук, а напередодні свого др, в росії заарештували все її майно! А вона все одно говорить і пише правду, а ще допомагає Одесі, шпиталям та пораненим, тому що поклик крові, тому що одеситка!

Її багатомільйонна аудиторія чує її і свій вклад в нашу майбутню перемогу вона робить щоденно, незважаючи на кримінальні переслідування, арешти майна, погрози.

І в день народження цієї сміливої жінки я хочу звернутися до нашого президента Володимира Зеленського @zelenskiy_official i попросити найкращий подарунок у світі — українське громадянство для Білоцерковської Вероніки @belonika, як для вірної дочки свого народу!", — написала Полякова.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також