Помер колишній керівник поліції Львівщини Дмитро Загарія

Вічна пам’ять!

У Львові помер колишній начальник Головного управління МВС України у Львівській області Дмитро Загарія. Про це пише «Варта 1».

Дмитро Дмитрович Загарія народився 20 липня 1957, у селі Вільшанка, Жашківського району, Черкаської області.

У 2002 році Загарія був призначений заступником начальника УМВС України у Львівській області. У 2005 звільнився з органів за вислугою років. На пенсії чотири роки працював начальником безпеки банку у Львові. Потім до 30 грудня 2013 року обіймав посаду директора з безпеки в «Західенерго».

З 25 квітня 2014 по грудень 2016 р. — начальник Головного управління МВС України у Львівській області.

У другій половині дня 10 лютого 2015 року під Логвиновим потрапили у засідку та були поранені начальник Львівської обласної міліції Дмитро Загарія й командир батальйону спеціального призначення МВС «Львів» Ігор Вольский. Від вибуху фугасу загинув Дмитро Терновий — начальник УВБ на «Львівській залізниці». Офіцери декілька годин тримали оборону та зуміли з боєм прорватися назустріч підоспілій підмозі — бійці спецбатальйону «Львів» та підрозділ Нацгвардії провели 3 бойових рейди для порятунку, з третьої спроби група із 8 бійців батальйону «Львів» на чолі з командиром роти — за підтримки ЗСУ — деблокували офіцерів.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також