Померла 19-річна дівчина з Львівщини, яка хворіла на ботулізм

8ш8
8ш8

У п’ятницю, 4 вересня, померла 19-річна Ольга Лох із села Ременів, Кам’янка-Бузького району, Львівської області, пише «ТСН».


Дівчина від 19 серпня та впродовж дев’яти днів лежала у реанімації Пустомитівської центральної районної лікарні хвора на ботулізм, а 28 серпня її виписали.


Вдома дівчині стало погано, вона скаржилася на сильні болі в животі та слабкість, її тіло почало вкриватися синцями.



У четвер, 3 вересня, Ольгу Лох госпіталізували до обласної клінічної лікарні у Львові, де наступного дня вона померла, інформує «Zaxid.net».


За словами подруги дівчини, Роксолани Коваль, напередодні госпіталізації дівчина їла в’ялену рибу та кальмарів.


«Оля мені казала, що їла в’ялену рибу і кальмари, які купила в місцевому магазині, зараз той магазин зачинений», — розповіла подруга.


Протиботулічну сироватку для дівчини везли зі Львова. У реанімації під крапельницями Оля була дев’ять днів. Тоді лікарі розцінювали її стан як стабільно важкий.


"Що мені казали купувати з ліків, я то все купувала. Потім всі лікарі в Пустомитах почали від неї відмовлятися, не хотіли вони в Пустомитах її лікувати. Якийсь лікар мене витягнув з реанімації в один день і сказав, що її ніхто не хоче лікувати. А на наступний день Олю виписали. Все. Сказали — все, що ми могли, ми вже зробили. І що я мала робити? Я забрала її додому”, — розповіла мама дівчини Марія Кулина.


За її словами, вже вдома доньці стало гірше, в неї то піднімалася, то падала температура. Тіло почало вкриватися синцями.

varta1.com.ua: Новини