Померла актриса Руслана Писанка

Вічна пам’ять!

Сьогодні, 19 липня, зранку ефірі «ТСН» повідомили, що на 57 році пішла з життя легендарна актриса та телеведуча Руслана Писанка.

Вона нікому не розповідала про свою хворобу та будувала великі плани на майбутнє, але, на жаль, сьогодні вночі її не стало.

Руслана повернулась на телебачення у «Твій день» рік тому.

«Але велика війна змусила поїхати її до Німеччини. Там лікарі у Руслани Писанки діагностували важку хворобу. Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала», — йдеться у повідомленні. 

Причин смерті не повідомляються. 

У лютому під час вистави «Потяг «Одеса-мама»», в якій актриса та телеведуча Руслана Писанка виконує одну з головних ролей, стався нещасний випадок. Руслана раптово впала на сцену. У ЗМІ з’явилися новини про те, що знаменитість знепритомніла.

Довідково:

Руслана Ігорівна Писанка (нар. 17 листопада 1965, Київ — 19 липня 2022, Німеччина) — українська телеведуча та акторка театру і кіно. Найбільш відома за ролями у фільмах «Москаль-чарівник», «Вогнем і мечем» та «Таксі для ангела».

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також