Помстився: на Львівщині молодик забив до смерті чоловіка (ФОТО)

WhatsApp Image 2021-11-12 at 10.55.13 (1)
WhatsApp Image 2021-11-12 at 10.55.13 (1)

Правоохоронці Львівщини затримали 29-річного мешканця Стрийського району за підозрою у вбивстві 64-річного мешканця Ходорова. Про це повідомили «Варта1» у пресслужбі поліції Львівської області.




Тіло вбитого чоловіка пролежало у підсобному приміщенні декілька днів, доки його виявила сусідка. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника, причетного до скоєння злочину — йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, — повідомили у поліції.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших служб та підрозділів Стрийського районного управління поліції. На тілі загиблого, 64-річного місцевого мешканця, правоохоронці виявили численні тілесні ушкодження.

У подальшому медики встановили, що вони і стали причиною смерті чоловіка.

«Оперативники карного розшуку поліції Львівщини встановили, що, 9 листопада, близько 23:00 год, додому до загиблого прийшов 29-річний мешканець одного з сіл району. Між чоловіками декілька років тривав конфлікт, тому гість, маючи намір помститись, жорстоко побив господаря, спричинивши йому травми, від яких той в подальшому помер. Наступного дня він повернувся на місце злочину, переніс тіло у підсобне приміщення та втік, прихопивши з собою деякі речі загиблого», — розповіли в поліції.

Правоохоронці встановили місце перебування чоловіка та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.




varta1.com.ua: Новини