Понад 80 «прильотів» за день на Сумщині

Впродовж дня, російські військові обстрілювали Сумську область з різних видів зброї

Фото: інформативне

Впродовж дня 22 червня, російські військові обстрілювали Сумську область з різних видів зброї.

За день зафіксували понад 80 «прильотів» з артилерії.

Про це у «Telegram» розповів очільник Сумської ОВА Дмитро Живицький. 

«Близько 9 ранку, росіяни зі своєї сторони відкрили вогонь з автоматів у сторону території Юнаківської громади. У той же час, з 9 до 10 ранку, був обстріл Білопільської громади. Вороги обстріляли села Старі Вирки та Атинське. Знову пошкодили приміщення Атинського психоневрологічного інтернату, місцеву ферму, водонапірну башту. Потрощена сільськогосподарська техніка, поранено дві тварини. Серед людей, на щастя, ніхто не постраждав», — йдеться у його повідомленні.

Опівдні ворог з мінометів обстріляв Глухівську громаду.

О 14:30 год на Великописарівську громаду з безпілотника росіяни скинули вибуховий пристрій.

Одразу за цим відкрили мінометний вогонь. На жаль, внаслідок атаки, загинула людина.

«Близько 15 години ворог відкрив вогонь з мінометів та автоматичної зброї. Били по Хотінській громаді. Близько 16:30 год по цій же території почався обстріл з реактивної артилерії. Після 17 години росіяни відкрили вогонь з реактивної артилерії по території Шалигинської громади. 30 прильотів. Жертв та руйнувань немає. Близько 18 ворожий безпілотник знову скинув вибухівку на територію Глухівської громади. Постраждалих немає», — зазначив Живицький.

Майже о 21, на території Охтирського району, на ворожій міні підірвалася автівка поліцейських, які патрулювали територію.

Двоє поранених.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також