Порноакторка у ню-фотосесії прикрила геніталії шевронами з символікою України (ФОТО)

В мережі користувачі обурилися таким вчинком, зокрема і військові

Фото ілюстративне

Модель та порно акторка Анастасія Мітіна з Одеси, яка відома у порно індустрії як Anna Ralphs 17 червня знялась у фотосесії ню-фотографа Пітера Хеагре де свої інтимні зони прикрила шевронами з символікою України. Світлини можна було побачити на сторінці фотографа у Instagram

Світлини обурили користувачів. Під світлинами залишили численні обурливі коментарі.

Згодом сторінку фотографа заблокували, вона більше не доступна для перегяду.

Світлини, які залилися на скріншотах:

На фотосесію відреагували і військові. Так, лейтенант ЗСУ з позивним «Алекс» заявив, що це «повна шляпа». Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

«Хочете знати мою думку, як військового про ту голу дівчину, яка приліпила на соски наш прапор, а на статевий орган — герб? Це просто повна шляпа… Ви бл*ть не розумієте, що за цей герб, за цей гімн та прапор хлопці вмирають вже 10 років?» — написав він.

«Почепити герб на п*зду це ж така велика вдячність за всі ті жертви, які приніс наш народ, ну спасииибі!!! Ті символи в крові десятків тисяч людей», — наголосив офіцер ЗСУ.

Військовий нагадав, що за такі дії передбачена відповідальність, раптом хтось також захоче повторити такий «креатив». Такі дії — це стаття 338 ККУ (наруга над державними символами).

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також