Поширення «бавовни»: окупанти зізналися про аналогічну «бавовну» у Червонопопівці і Сватовому

Зокрема, у Червонопопівці Луганської області загинуло близько 200 окупантів

Фото: ілюстративне

В окупованому селі Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганщини недавно стався інцидент, подібний з «бавовною» у Макіївці.

Про це зізналася російська пропагандистка Анастасія Кашеварова, у публікаціях якої інколи трапляється критика на адресу військово-політичного керівництва РФ.

За її словами, Макіївка – не перший випадок.

«Червонопопівка – аналогічна ситуація. ...Якщо виключити випадок, що »пронесло і фортануло« - (окупанти – Ред.) гинуть від артобстрілів від власної дурості, але здебільшого через недбалість і тупоголовість вищого командування», – зазначила вона.

Кашеварова опублікувала лист своєю підписниці, яка допитується, чому «про Макіївку пишуть, а про Червонопопівку ніде не було інформації, а там теж загинуло багато мобілізованих».

Журналіст Денис Казанський звернув увагу, що на скріні, де Кашеварова замалювала кількість загиблих у Червонопопівці, фігурує цифра 200.

«У Червонопопівці Луганської області загинуло близько 200 людей. Спочатку російські пропагандисти приховали цю історію, але сьогодні злили й ці цифри на криворуких скрінах», – зауважив Казанський.

Крім того пропагандисти повідомили про таку ж «бавовну» у Сватовому, на що звернув увагу український блогер Роман Шрайк.

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів