Пошкодила 5 автомобілів: п'яна водійка "Mitsubishi" у Львові вчинила ДТП (ФОТО)

В'їхала у припарковані авто

Вночі проти 15 вересня у львові нетвереза водійка скоїла ДТП та пошкодила 5 припаркованих авто. про це повідомила пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Зазначається, що на вулиці Івана Франка водійка, керуючи автомобілем Mitsubishi Outlander, здійснила наїзд на припаркований автомобіль Hyundai Elantra, який внаслідок інерційного руху пошкодив наступні автівки: Citroen Xsara, Toyota Corolla, Volvo V50 та Renault Duster.

Під час спілкування із 47-річною винуватицею ДТП, патрульні виявили у неї ознаки алкоспʼяніння. Прилад Драгер показав результат — 2,0 проміле.

На водійку патрульні склали два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Фото: Патрульна поліція Львівщини


Крім того, за останню добу на Львівщині поліцейські задокументували 9 автопригод з потерпілими. У цих ДТП травмувалося 12 людей.
Раніше повідомляли: на Львівщині у двох ДТП травмовані пішоходи
Наслідки нетверезого керування ви бачите самі. Бережіть себе!

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

ЯФ
Яків Франко

Читаю про автотрощі і таке враження ,що у Львівській ОТГ пішоходи не вживають алкоголь , лише водії. До речі , Львів на першому місці в Європі по кількості алко маркетів на рот питущого.