Постраждала і жінка на узбіччі: в Одесі пожежний автомобіль зіткнувся з продуктовою вантажівкою

Рятувальники з увімкненими проблисковими маячками прямували на виклик

У неділю, 4 липня, близько 8 години на перехресті вулиць Троїцької та Рішельєвської в Одесі трапилася дорожньо-транспортна пригода з участю пожежного автомобіля та продуктової вантажівки. Постраждали водії обох транспортних засобів та жінка, яка стояла на узбіччі. Про це повідомила пресслужба ГУНП в Одеській області.

На місці події правоохоронцями встановлено, що зіткнення автівок сталося, коли рятувальники їхали на виклик з увімкненою сиреною та проблисковими маячками з боку вулиці Рішельєвської на червоне світло світлофора, а водій продуктової вантажівки – з боку вулиці Троїцької на зелене світло. Унаслідок зіткнення автівки відкинуло на узбіччя, де в той час перебувала пішохідка.

До лікарні з різними тілесними ушкодженнями доставлені 28-річний водій пожежної машини, 40-річний водій вантажівки та 50-річна жінка. Їм надається медична допомога. Керманичі будуть перевірені на стан спʼяніння.

Поліцейські встановлюють повні обставини події, після чого їй буде надана правова кваліфікація.

Раніше повідомляли: в лікарні помер рятувальник, який постраждав під час гасіння пожежі в Одесі (ВІДЕО)

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись ПДР та зауважуємо, що у разі наближення транспортного засобу екстреної служби з увімкненим проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом, водій, який може створювати йому перешкоду для руху, зобов'язаний дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд. Будьте взаємоввічливими та памʼятайте: рятувальники, медики, поліцейські поспішають не просто так, а для того, щоб чимшвидше надати допомогу людям, які її потребують.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також