Постраждала людина: на Тернопільщині відбулася ДТП з поліцейським авто

На Тернопільщині відбулася ДТП з поліцейським автомобілем.

На об’їзній Тернополя, поблизу торгового центру “Метро”, 17 січня, сталася ДТП.  Поліцейське авто зіткнулося з іншим легковиком. Про це пише «Файне місто».

Постраждала 20-річна пасажирка легкового автомобіля.

“17 січня, о 19:24 год, бригада швидкої виїжджала на вул. Об’їзну, до маркету «Метро», на місце ДТП. Унаслідок зіткнення легківки з поліцейською машиною, постраждала 20-річна пасажирка легківки. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку потерпілу, після наданої медичної допомоги, доправлено у лікарню швидкої допомоги”, — йдеться у повідомленні Центру ЕМД Тернопільщини.

У патрульній поліції стверджують, що водій автомобіля «Mazda», не дотримався безпечної дистанції і зіткнувся з авто.

“За попередньою інформацією, водій автомобіля «Mazda», не дотримався безпечної дистанції для руху транспорту та допустив зіткнення із службовим автомобілем «Renault» (РПОП ГУНП у Тернопільській області)”, — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі патрульної поліції заперечують інформацію про те, що ДТП відбулася з участю патрульних і стверджують: «Мала місце дорожньо-транспортна пригода з участю працівника іншого підрозділу. Навіть на фото/відео службового автомобіля видно шеврон підрозділу».

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також