Постраждала не лише Львівщина: на Банковій розповіли про зміну тактики ворога в ракетних атаках

В інших областях є жертви

Фото: Сергій Лисак, Дніпропетровська ОВА

У ніч на 16 лютого росіяни здійснили запуск по Україні безпілотники та ракети.

Про це повідомляє очільник Офісу президента Андрій Єрмак.

Російські ракети влучили по півночі, заході України, а також в Дніпропетровській та Кіровоградській областях. Влучання зафіксували у низці областей, постраждала не лише Львівська область.

«Чергова ракетна атака росіян. Вночі запускали БПЛА та ракети. На жаль, є влучання на Півночі, Заході України, а також у Дніпропетровській та Кіровоградській областях. Росіяни дещо змінили тактику. Вони проводять активну розвідку, застосовують фальш-цілі. Але ППО впоралася з більшістю ворожих ракет та БПЛА», - заявив Андрій Єрмак.

Додамо, що цієї ночі 16 лютого по всій Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Звуки вибухів чули у Кременчуку Полтавської області. Про загрозу удару під час тривоги повідомляла влада Львівщини та Дніпропетровщини.

Згодом очільник Львівської ОВА підтвердив влучання по об'єкту критичної інфраструктури у Львівській області.

Наслідком ракетного удару по Дніпропетровській області стала смерть людини.  Про це повідомив очільник ОВА Сергій Лисак.

«Жахлива ніч у Павлограді. О третій годині після опівночі, коли люди мирно спали в своїх домівках, ворог вдарив ракетами по місту. Загинула 79-річна жінка. Попередньо, семеро людей постраждали. Двоє поранених шпиталізували - 79-річного чоловіка та 37-річну жінку. Їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості», - написав він.

У Повітряних силах розповіли деталі масованої нічної атаки росіян.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також