Постраждало 11 осіб, серед них - діти: оприлюднили наслідки чергової атаки по Одещині (ФОТО)

З людьми працюють медики, рятувальники, психологи

Сьогодні вночі, 14 грудня російські війська упродовж шести годин тероризували Одещину ударними безпілотниками. Про це повідомив очільник ОВА Олег Кіпер.

«Російські чорти другий вечір поспіль почали з атаки Одеси. Сили протиповітряної оборони влучно відпрацьовували кожну ворожу ціль. Внаслідок падіння уламків збитих дронів-камікадзе пошкоджено гуртожиток. Постраждало 11 осіб, з них 3 дитини. Дітей та двох дорослих госпіталізували. У двох 8-річних хлопчиків та 12-річна дівчинки контузії та закриті черепно-мозкові травми, в дорослих струси мозку та поранення. Бажаємо всім якнайшвидшого одужання», - йдеться у дописі

За словами Олега Кіпера, через російський терор, пошкоджень зазнали 11 будівель. Вигоріло вщент дві автівки. Пожежу було ліквідовано.

«На місці встановлено мобільний пункт обігріву, з постраждалими та мешканцями працюють психологи, організовано підвезення їжі та теплих речей. Після обстрілу Одеси росіяни взялися атакувати Ізмаїльський район. Туди терористи спрямували понад 20 ударних дронів. Там їх ціллю була припортова інфраструктура. На щастя, люди не постраждали. Руйнувань зазнали складські приміщення», - додав Олег Кіпер

Сили оборони півдня України повідомили, що 39 БпЛА типу «Shahed-136/131» були випущені з тимчасово окупованого Криму по цивільній інфраструктурі – і понад 6 годин поспіль, з вечора до глибокої ночі, ворог тероризував південні регіони кількома хвилями дронових атак і паралельно завдав ракетного удару.

Читайте також: 

Сили протиповітряної оборони влучно відпрацювали по всіх ударних дронах. 2 було знищено на Херсонщині, 5 – на Миколаївщині, 32 – на Одещині. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також