«Потрібен спеціальний трибунал» — Володимир Зеленський (відео)

Глава держави наголосив про підступність країни-терористки та необхідність Заходу захистити Європу від путінської агресії

Фото: інформативне

Президент Володимир Зеленський наголосив, що нинішній день вкотре довів, що росія має бути офіційно визнана державою-терористом.

Про це глава держави наголосив у традиційному вечірньому зверненні до українців.

Глава держави зазначив, що РФ підступно завдала удару по Вінниці саме тоді, коли в Гаазі відбувалася конференція щодо російських воєнних злочинів.

Серед іншого — ворог уразив медичний центр.

«Жодна інша держава світу не становить такої терористичної загрози, як росія. Жодна інша держава світу не дозволяє собі щоденно знищувати крилатими ракетами й реактивною артилерією мирні міста і звичайне людське життя», — зазначив Зеленський.

"Внаслідок лише одного ракетного удару по нашому місту Вінниці, вбито 23 людини. Троє дітей до десяти років. І це, на жаль, ще не остаточна кількість. Розбір завалів триває. У списку безвісно зниклих — десятки людей. Серед госпіталізованих є важкопоранені.

А якби хтось завдав удару по медичному центру в Далласі, чи в Дрездені, на дай Боже.. Як би це було названо? Хіба не тероризмом?", — наголосив очільник держави.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також