Потужна атака по Одещині: оприлюднено наслідки уражень (ФОТО)

Били дронами та ракетами

У ніч на понеділок, 25 вересня, рф здійснила атаку Одещини трьома типами озброєння - ракети та дрони-камікадзе. Про це повідомили у прес-службі Сил оборони Півдня.

Росіяни завдали удару о 00:30 ракетами «Калібр» та дронами Shahed, які зафіксували на Одещині. Пізніше Повітряні Сили України повідомили, що по області випустили надзвукові протикорабельні ракети «Онікс».
Загалом окупанти залучили 12 ракет типу «Калібр», які змінювали траєкторію, 19 дронів-камікадзе Shahed та дві ракети типу «Онікс». Частину із них вдалося збити українським силам ППО.

«19 «шахедів» та 11 «Калібрів» збито силами та засобами протиповітряної оборони. По одному «Калібру» над Миколаївщиною і Кіровоградщиною, переважна ж більшість – в небі над Одещиною», – повідомили у прес-службі Сил оборони Півдня.

Сили оборони Півдня показали наслідки атаки.

За даними голови ОВА Олега Кіпера, ворог атакував Одеську область ударними безпілотниками та двома типами ракет.

«На жаль, є влучання. Під ударом опинилася припортова інфраструктура. В нежитловій висотці у м.Одеса спалахнула пожежа. Її було оперативно ліквідовано.  Також зафіксовані руйнування у складському приміщенні та одному з приватних будинків Одеського району», - йдеться у дописі..

Внаслідок вибухової хвилі постраждала одна цивільна людина.

Читайте також: Окупанти вдарили по Херсону авіабомбами (ФОТО)

«Жінка  отримала ушкодження уламками, нині отримує всю необхідну допомогу в місцевій лікарні. Бажаємо їй якнайшвидшого одужання!», - додав голова ОВА.



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена