Потужна пожежа "Нової пошти" на Закарпатті (фото, відео)

p_368059_4_slidertop2
p_368059_4_slidertop2

Займання сталося 24 серпня, ввечері, о 20.50 год., на вул. Кооперативна, 4. Там розташоване найбільше відділення Нової Пошти в Мукачево, та одне з найбільших на Закарпатті. Про рятувальні заходи та попередні причини пожежі повідомляє місцеве видання Мукачево.net.



Мова йде про будівлю, площею близько 2400 кв. м, в якій міститься адміністративна частина та велетенський склад.

Як повідомляє з місця події кореспондент Mukachevo.net, вогонь охопив всю будівлю. Вибухи (ймовірно від газу) було чути на все місто.


Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Закарпатській області інформує, що спочатку на гасіння пожежі приїхали три одиниці техніки. Але через підвищений рівень складності вирішили залучити до боротьби із вогняною стихією додаткові сили ДСНС Закарпаття.

Тож, над ліквідацією пожежі працювало 10 одиниць основної пожежної техніки та 3 допоміжної, а також, понад 50 рятувальників. Зокрема, станом на 22:00 год., були задіяні чергові відділення 2-го пожежно-рятувального загону м. Мукачево, добровільна пожежна команда с. Дерцен Мукачівського району, техніка та рятувальники від державних пожежно-рятувальних частин міст Свалява, Іршава, Берегово та смт Середнє Ужгородського району.


О 22:25 год. пожежу у складському приміщенні на площі 2400 кв. м локалізовано.

Обставини виникнення займання з’ясовуються.

Водночас, як пише Українська правда, прес-секретар «Нової пошти» Зоя Шевчук запевняє, що постраждалих внаслідок пожежі в Мукачево немає. 

«Термінал був обладнаний всіма необхідними засобами протипожежної безпеки. Після того, як буде отримано доступ на територію терміналу, буде здійснено оцінку збитків. Усі втрачені посилки будуть компенсовані», — йдеться у коментарі.




 



varta1.com.ua: Новини