Потужний вибух стався в житловому будинку на Львівщині (ФОТО)

Відомо про травмованого чоловіка

В неділю, на Львівщині у місті Стебник стався вибух в будинку. Постраждав 56-річний чоловік Про це повідомили у прес-службі ДСНС Львівської області.

Так, 13 серпня о 14:57 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що внаслідок вибуху газу виникла пожежа в місті Стебник Дрогобицького району в цегляному житловому будинку, розміром 10х15 м.

«На момент прибуття вогнеборців до місця події , з’ясувалось, що на момент вибуху газу в будинку знаходився власник, 1967 року народження, якого з опіками всього тіла госпіталізовано в Дрогобицьку міську лікарню №1. Також виникла пожежа в одній з кімнат будинку», - йдеться у повідомленні.

О 15:22 пожежу локалізовано та 15:31 ліквідовано в складі 2-х ланок газодимозахисної служби.

«Внаслідок вибуху газу, будинок зазнав серйозних пошкоджень, пошкоджено стіни на площі 200 кв.м, підлога на площі 20 кв.м. Є загроза руйнуванню житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м», - додали в ДСНС.

До ліквідації займання залучалось 13 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

На місці події працюють усі відповідні служби, аби з'ясувати, що сталося, та встановити можливі причини вибуху газу, який призвів до руйнування будинку та травмування людини.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена