Повертався з чергування: на Львівщині рятувальник допоміг жінці з дітьми, які потрапили в ДТП

Небайдужість рятує!

Напередодні на Стрийщині, що у Львівській області у селі Пчани трапилась дорожньо-транспортна пригода. Допоміг людям у складній ситуації рятувальник, який перебував поза службо. Про це розповів у ранковому зведенні 30 січня очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Автомобіль з'їхав з дороги та перекинувся. Жінку-водійку та двоє дітей витягнув з автівки рятувальник, який повертався з чергування та побачив автомобіль на узбіччі.

«Дякую Богданові Міцяку, фахівцю відділення реагування 6 ДПРЗ, за небайдужість. Дякую усім працівникам пожежно-рятувального відділення, які прибули на допомогу своєму колезі», - йдеться у повідомленні.

Як додали в прес-службі ДСНС, 29 січня о 10:27 рятувальники отримали повідомлення про те, що в селі Пчани Стрийського району водійка автомобіля «Citroen Xsara» не впоралася з керуванням, з'їхала з дороги та перекинулася.

По прибуттю до місця виклику рятувальники відключили акумуляторну батарею автомобіля, поставили автівку на колеса та за допомогою лебідки витягнули на проїжджу частину.

Раніше повідомлялося, що на Львівщині два авто злетіли в кювет

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена