Повітряні сили пояснили чому Росія запустила ракети по Львову

Це ляпас Президенту США

Зображення ілюстративне

Російський злочинний режим вдається до повітряного терору — по мирних українських містах летять десятки крилатих та балістичних ракет. Про це інформує Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Пуски здійснюються із моря, суші та повітря із-за меж території України.

Шість таких ракет російські окупанти сьогодні випустили по Львову, влучивши у базу зберігання пального та по території бронетанкового заводу.

«Втім, зрозуміло, чому саме Львів став нині мішенню Путіна. Це промовистий політичний ляпас Президенту США, який саме в той час перебував у якихось 10 хвилинах польоту ракет окупантів від атакованого Львова», — йдеться у повідомленні.

Саме час прийняти рішення і передати Україні сучасні зенітні ракетні комплекси західного виробництва, а також літаки F-15, F-16, або ж F-18.

За добу 26 березня, Повітряні Сили Збройних Сил України збили один літак окупантів. Це через те, що ворог суттєво знизив авіаційну активність в повітряному просторі України і наносить масовані ракетні удари.

Натомість для проведення повітряної розвідки та дорозвідки об’єктів, по яких було нанесено удари ракет, окупанти активно використовують безпілотні літальні апарати різних типів, від оперативно-тактичного рівня — до квадрокоптерів, які дедалі більше знищуюся українською ППО.

Повітряні Сили знищили щонайменше 12 БпЛА різних типів, 2 крилаті ракети. Воїни однієї з бригад ДШВ із переносних ракетних комплексів збили 3 крилаті ракети.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також