Поїздка Буданова на переговори до Болгарії: зустрівся з військовим керівництвом

Зустріч з міністром оборони

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони генерал-майор Кирило Буданов здійснив візит до Болгарії на чолі делегації на зустріч з міністром оборони та головним розвідником країни.

Про це повідомляють болгарські ЗМІ, зокрема БГНЕС.

Йдеться про те, що українська делегація провела зустрічі з міністром оборони Болгарії Тодором Тагарєвим та директором болгарської Служби військової розвідки бригадним генералом Венеліном Венєвим.

«Під час переговорів обговорили стан регіональної та міжнародної безпеки, перспективи розвитку ситуації та інші теми, що становлять взаємний інтерес. З болгарської сторони було порушено та уточнено питання щодо сайту »Миротворець", – мовиться в повідомленні відомства.

Також у болгарському Міноборони високо оцінили зустрічі, «підкреслили продуктивність переговорів і висловили задоволення рівнем двостороннього співробітництва».

Читайте також: Донька генпрокурора України шокувала заявою про втому від життя у «Шотландії-Фінляндії» і хоче «додому в Монако»

Коли саме відбувся візит, болгарська сторона не розкриває, але наприкінці минулого тижня місцевий телеканал bTV опублікував інтерв’ю з очільником ГУР Міноборони, де той розповів про співпрацю Києва та Софії у сфері озброєнь.

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб

Читайте також