Пожежа у Львові: рятувальники повідомили подробиці (ВІДЕО)

У дев’ятиповерхівці Сихівського району міста вчора сталася пожежа. Про це повідомляла «Варта1».

Внаслідок вчорашньої пожежі в багатоповерхівці у Львові, вогнеборці врятували одну людину та ще 10 вивели на свіже повітря, повідомили подробиці у прес-службі ДСНС.

«8 червня, о 17:08 год, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові, на вул. Трильовського, 28, на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в одній із квартир», — йдеться у повідомленні.

До місця події було направлено рятувальників 29-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

«Вогнеборці, з допомогою рятувального пристрою, вивели на свіже повітря чоловіка з сусідньої квартири. Також аби гарантувати безпеку людям з верхніх поверхів вивели 10 мешканців будинку, з них 2 дітей. О 17:26 год пожежу локалізовано та о 17:33 год ліквідовано в складі 2-х ланок газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі, отримала опіки лівої кісті та обох нижніх кінцівок I–II ступеня 7 % дівчина, 2006 року народження, яка намагалась самостійно ліквідувати займання», — додали в ДСНС.

Постраждалу було госпіталізовано у КНП «8-у міську клінічну лікарню м. Львова».

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв. м, пошкоджено міжкімнатні двері на площі 1 кв. м, віконну раму на площі 1 кв. м, облицювання стін на площі 20 кв. м.

Загалом врятовано: одну особу, виведено десять осіб з них 2 дітей.

До ліквідації пожежі залучалось 14 фахівців особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Відео: «Варта1»

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також