Працівниця банку на Львівщині «нагріла руки» на майже мільйон гривень

Їй загрожує 4 роки в’язниці

Фото ілюстративне

Жінка вносила до електронних систем банку недостовірні відомості про клієнтів та оформлювала від їхнього імені фіктивні заяви на отримання кредитів. Сьогодні правоохоронці оголосили їй підозру. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

«49-річна жінка, обіймаючи посаду кредитного спеціаліста банку, займалася незаконним оформленням кредитів на клієнтів банку та подальшим привласнення кредитних грошей. Правопорушниця оформляла видачу кредитів на підставі підроблених заяв на приєднання до договору комплексного обслуговування фізичних осіб. При цьому вона вносила до електронної банківської системи недостовірні дані про клієнтів, зокрема абонентського номера», — йдеться у дописі.

«Діяльність» працівниці банку викрили співробітники управління протидії кіберзлочинам у Львівській області спільно зі слідчими Червоноградського районного відділу поліції. 

Кредитні гроші жінка переводила на підконтрольні їй рахунки та витрачала на власні потреби. У такий спосіб вона привласнила близько мільйона гривень. 

«Підприємиці» повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в комп’ютерах, автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також