Працівник ТЦК побив чоловіка та жінку, яка його захищала (ВІДЕО)

У Харківському обласному ТЦК вже прокоментували бійку з цивільними

Фото: Скриншот | Група цивільних зчепилась з двома військовими у містечку Мерефа 10 червня

У місті Мерефа на Харківщині сталася бійка між працівниками ТЦК віськовозобов'язаним та його родичами. Один із військовослужбовців отримав пораненняповідомили в Харківському обласному ТЦК та СП.

Так, 10 червня, в мережі оприлюднили відео, на якому військовий та цивільний кулаками з'ясовують стосунки. В бійку втрутилася жінка, яка намагалася захистити цивільного  її сина, пише «Фокус».

«Працівник ТЦК жорсткого побив чоловіка та жінку, яка його захищала. Кадри зняті в місті Мерефа», йшлося в повідомленні.

В Харківському обласному ТЦК відреагували на скандал. Відео назвали — черговим випадком маніпулятивного перекручення інформації про інцидент під час оповіщення військовозобов’язаних.

Зазначається, що працівники ТЦК попросили в чоловіка надати документи, на що той відреагував агресивно. Далі на місце збіглися родичі містянина і почали матюкати військових, кидатися з кулаками, а дехто навіть озброївся палицею.

«Один із військовослужбовців отримав ушкодження. За фактом завдання тілесних ушкоджень військовослужбовцю під час виконання службових обов’язків розпочато кримінальне провадження. Попередньо встановлено, що військовослужбовці, на яких було здійснено напад, намагалися спершу уникнути конфлікту, а потім були змушені захищатися. – Саме ця частина конфлікту зафіксована на оприлюднених відео. Фрагменти відео щодо ситуації, зазначеної вище, відсутні»,  повідомили в ТЦК.

Читайте також: у Тернополі ТЦК прокоментував скандал з мобілізацією хворого з алкогольною залежністю.

Зазначається, що інцидент розслідує поліція.

Нагадаємо, що на Харківщині сталась сутичка між військовим і цивільними. Двоє чоловіків у військові формі стали учасниками сутички з цивільним чоловіком та жінкою.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також