Працівник військового комісаріату торгував боєприпасами в Житомирі (ФОТО)

Його і спільника затримали

Двоє мешканців Житомирщини, один з яких – діючий працівник військового  комісаріату, незаконно продавали зброю та боєприпаси. Про це повідомили 5 травня в Офісі Генерального прокурора.

«За даними слідства, підозрювані незаконно збували два протитанкових гранатомети РПГ-22 та понад 1 тис штук набоїв до автоматичної вогнепальної зброї. Один з підозрюваних є діючим працівником військового комісаріату», - йдеться у повідомленні..

Правоохоронці затримали чоловіків у порядку ст. 208 КПК України після продажу зброї та боєприпасів.

За місцем проживання підозрюваних чоловіків та пов’язаних з ними осіб проведено обшуки.

У них вилучили:

  • понад 2600 набоїв до різної зброї,
  • 3 штик-ножі,
  • гранату,
  • мобільні телефони,
  • транспортні засоби на яких вони пересувалися під час вчинення злочину та кошти, отримані за реалізовані боєприпаси. 

Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Встановлюються особи, які також можуть бути причетні до незаконного збуту бойових припасів, вогнепальної зброї та набоїв до неї.

«За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора двом мешканцям Житомирщини повідомлено про підозру за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 КК України)», - додали в прокуратурі.

Читайте також: «Роллс-Ройси», «Майбахи», «Геліки»: СБУ викрила бізнесмена зі Львова, який в обхід санкцій постачав до рф автомобілі преміум-класу (ФОТО)

Досудове розслідування здійснює Головне слідче управління Нацполіції України, оперативний супровід – Департамент карного розшуку НП України.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі