Працівника військкомату в Рівному затримали на хабарі

За процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону, 15 жовтня 2018 року, працівники слідчого управління Головного управління Нацполіції України у Рівненській області, за матеріалами та спільно з відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Рівненській області, задокументували факт вимагання та отримання неправомірної вигоди начальником служби захисту інформації одного з районних війсвькових комісаріатів в Рівненській області. Про це пише видання «Українське право».

800 доларів США хабара призначалися за прийняття рішення щодо виключення громадянина з обліку призовників, як непридатного за станом здоров’я, та, відповідно, непризивного на строкову військову службу до Збройних Сил України. 

Під час проведення огляду місця події кошти виявлено та вилучено у повному обсязі, а правопорушника затримано. 

Прес-секретар військової прокуратури Західного регіону України Юлія Галущак розповіла «Українському праву»: прокуратура вирішує питання щодо повідомлення старшині про підозру, а також, звернення до суду з клопотанням щодо обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також