Працівники поліції Закарпаття затримали 6 п’яних водіїв, один з яких був під дією наркотиків (ФОТО)

У вівторок, 13 листопада, у Виноградові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2103». Водій порушив правила дорожнього руху, перетнувши під час обгону суцільну смугу дорожньої розмітки. 


Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Закарпатській області.


За кермом перебував місцевий житель у неадекватному стані. Молодий чоловік зізнався, що вживав марихуану, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол, за керування у стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  


На автодорозі між селами Довге-Приборжавське, Іршавського району, ввечері, сталася незначна ДТП. Автомобіль марки «ВАЗ-2101» виїхав на зустрічну й зіткнувся з автомобілем марки «Меrсеdеs Sрrіntеr». Обійшлося без жертв, машини зазнали несуттєвих ушкоджень, але водій «ВАЗ» втік з місця пригоди. Потерпілий зателефонував у поліцію, й працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення затримали втікача за кілометр від місця аварії. 


За кермом «ВАЗ-2101» перебував мешканець Хуста, який взагалі не має водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього складено адмінпротоколи за скоєння ДТП, за втечу з місця події, за кермування у стані алкогольного сп’яніння і без належних документів. 


Мукачівським поліцейським, ввечері, надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що у селі Шенборн, Мукачівського району, їздить п’яний на автомобілі марки «ВАЗ-2107». Вказане авто затримали працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення. У машині перебувало двоє чоловіків, мешканців Мукачева. Як з’ясувалося, власник машини передав керування п’яному товаришу, який не мав водійського посвідчення. Під час медосвідування у лікарні в того виявили 1,98 проміле алкоголю. 



Поліцейські склали на водія адмінпротоколи за керування у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. А власника авто притягнули до адмінвідповідальності за передачу керування особі, яка перебуває у стані алкогольного сп’яніння.    


У селі Тур’я Ремета, Перечинського району, ввечері, сталася ДТП: водій автомобіля «Міtsubіshі» іноземної реєстрації, не впорався з керуванням і злетів з траси у кювет. У машині перебувало двоє молодих чоловіків, мешканців Ужгорода. В аварії вони не постраждали, чого не скажеш про машину. 


Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Перечинського відділення, то з’ясували, що водій керував у стані алкогольного сп’яніння. Він, також, не надав документів на право керування. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника складено адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування у стані алкогольного спяніння і без водійського посвідчення. 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі