Працівницю фіскальної служби судитимуть за хабарі

0608
0608

Інспектора відділу Чернівецької митниці Державної фіскальної служби України, підозрюваної в одержанні хабаря, судитимуть. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Працівниця митниці, разом із своїми спільниками, активно займалась незаконним ввезенням на територію України транспортних засобів іноземної реєстрації з країн Європейського Союзу.

У ході досудового розслідування слідчі теруправління Державного бюро розслідувань у м. Хмельницькому встановили, що жінка отримувала хабар від організатора злочинної схеми, яка полягала у налагодженні зв’язків щодо перетину українськими громадянами кордону Молдови.

Ст. 368 ч. 1 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою неправомірної вигоди за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) передбачає, що працівниці митниці загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до тисячі п’ятисот гривень або арешту від трьох до шести місяців, або ж позбавлення волі від двох до чотирьох років без права права обіймати впливові посади.

varta1.com.ua: Новини