Правда про вбивство в Трускавці: ким був загиблий "авторитет" з 90-х (відео)

нго7г
нго7г

У курортному Трускавці на вухах без перебільшення поставили всю поліцію. Тут зухвало вбили місцевого бандита, який орудував у 90-х, повідомляють у сюжеті «Надзвичайних новин».

Нагадаємо, що 8 грудня, близько 13:00 год., у поліцію надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на території одного з домогосподарств у місті Трускавець, в альтанці, він виявив тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Чоловіку наскрізь прострелили груди прямо на подвір’ї матері. Сусіди запевняють: жертва останнім часом поводила себе мирно, почала зводити будинок і зайвих грошей не мала.

Так за що ж так жорстоко розправилися з колишнім кримінальником. Експерти ж кажуть, дрібний бандит на прізвисько «Бзік» впливовим ніколи не був.

Відповідь шукала журналістка Євгенія Полікарпова.

«Тіло чоловіка знайшли його знайомі. Того ранку вони саме приїхали забирати свій бетонозмішувач. Однак докликатись господаря так і не змогли. Коли ж зайшли, буквально отетеріли. В альтанці лежав власник, але вже не живий. Скільки часу він там пролежав — наразі невідомо», — розповіла кореспондентка Надзвичайних новин.

Загиблий давно уже не жив з матір’ю, сусідів навколо також не  було.

Правоохоронці запевняють, що про самогубство тут точно не йдеться.

«Загиблий лежав на дерев’яній лавці, це було вогнепальне поранення грудної клітини», — Олександр Закутний, начальник Трускавецького ВП.

Після вбивства одразу поповзли чутки про кримінальне минуле загиблого.

Експерт криміналіст Микола Савельєв у коментарі підтвердив, що вбитий дійсно мав зв’язки з криміналом, однак сильно впливовим не був. Якийсь час жив і працював за кордоном у Словаччині.

Сусіди розповідають, що останнім часом Зеновій вів тихе і мирне життя. Повернувшись із закордонних заробітків почав зводити на ділянці  своєї матері будинок. Великих грошей він точно не мав, бо навіть стіни мурував власноруч. На ділянці також навідувався не часто.

Експерти губляться у здогадах що це може бути. Наразі,  правоохоронці розшукують убивцю і з’ясовують усі обставини.

https://youtu.be/Zi3iIE5csoU

varta1.com.ua: Новини