Правоохоронці показали відео затримання солдата Рябчука, який вбив у Дніпрі п’ятьох людей (ВІДЕО)

Сьогодні, 20-річний військовослужбовець нацгвардії Рябчук Артемій Юрійович розстріляв чотирьох військових і цивільну жінку, після чого втік.

Сьогодні, 20-річний військовослужбовець нацгвардії Рябчук Артемій Юрійович розстріляв чотирьох військових і цивільну жінку, після чого втік. Військового затримали  того ж дня у передмісті Дніпра. 

Керівник Патрульної поліції Євгеній Жуков оприлюднив відео затримання нацгвардійця Артемія Рябчука, який здійснив вбивство.

Поліцейські кричать «Лежати!», затримують його, а також передають колегам про затримання. Жуков також зазначив ризики на які наражалися правоохоронці, адже затримуваний був озброєний автоматом Калашникова.

«Багато розписувати не буду. Очевидно, що одна черга з 20 метрів і перший екіпаж знищений. Максимальний ризик для життя. Максимальний адреналін. Максимальний контроль. І... людяність, який би не був стрілець. Ніколи не сумнівайтесь і підтримайте свою патрульну поліцію! Бо, наразі, цим хлопцям та дівчатами як ніколи потрібна Ваша підтримка. Сподіваюсь, що і держава також зверне увагу на ризики і грошове забезпечення особового складу», — пише Жуков у «Facebook».

Додамо, що Рябчук після затримання зізнається у скоєному та пояснює як вбивав людей та тікав з місця. Відповідне відео згодом оприлюднили у мережі.

Нагадаємо, 27 січня, о 03 год 40 хв, на території Південного машинобудівного заводу «Южмаш» у Дніпрі сталася трагедія. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також