Правоохоронці знайшли підозрюваного у крадіжці з приміщення львівського суду (ФОТО, ВІДЕО)

23 січня підозрюваного затримали

Фото з відкритих джерел. Львівський апеляційний господарський суд

Поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у крадіжці з приміщення суду у Львові. Про це повідомили сьогодні у пресслужбі поліції Львівської області. 

У вівторок, 18 січня, до поліції надійшло повідомлення про крадіжку з приміщення одного з судів у Львові. За словами заявника, з сейфу, розташованого в одному з кабінетів, була викрадена значна сума грошей, повідомляла «Варта1». 

Вчора, 23 січня, поліцейські затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«До розшуку зловмисника були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції № 1, а також оперативники карного розшуку та співробітники інших підрозділів поліції Львівщини. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 28-річний житель Червонограда, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжки», — повідомили в поліції. 

Під час  обшуків правоохоронці виявили та вилучили у затриманого речові докази його причетності до вчинення кримінального правопорушення. 

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Фото: ГУ НП у Львівській області

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також