Правоохоронці розшукали водія, який насмерть збив пішохода на Львівщині та втік з місця пригоди

2
2

Ним виявився 57-річний мешканець району, відкрито кримінальне провадження, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.


Дорожньо-транспортна пригода трапилася 3 серпня близько 20.00 на вулиці Першого травня у селищі Лопатин, Радехівського району.


Водій автомобіля «ВАЗ», скоїв наїзд на пішохода, 37-річного мешканця Радехівського району, після чого покинув місце події.


Внаслідок отриманих травм пішохід помер у лікарні.


«Ми встановили особу водія, причетного до смертельного ДТП. Ним виявився 57-річний мешканець Радехівського району. Чоловік зізнався у скоєному, пояснив, що місце події покинув через те, що злякався. За його словами, він мав намір звернутися до поліції, але так і не наважився», - повідомив начальник Радехівського відділення поліції підполковник поліції Михайло Спічак.


Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування.

varta1.com.ua: Новини