Правоохоронці шукають свідків смертельної аварії на трасі "Київ–Чоп"

t_1_rozshyk
t_1_rozshyk

Правоохоронці просять зголоситись очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась 21 січня, о 19.45 год., на автодорозі «Київ–Чоп», неподалік села Угерсько, Стрийського району. Про це інформувала «Варта1».

«Попередньо з’ясовано, що невідомий водій, керуючи невстановленим вантажним автомобілем, скоїв наїзд на 27-річного пішохода, мешканця одного з сіл району, котрий переходив проїзну частину пішохідним переходом. Після наїзду, водій втік з місця події. Чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці ДТП», — повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Покарання, передбачене санкцією статті — від трьох до восьми років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Правоохоронці просять усіх, хто був очевидцем скоєння цієї ДТП, має записи відеореєстратора, або володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія-втікача, зголоситись на оперативну лінію «102».

 

varta1.com.ua: Новини