Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 19-річної дівчини

ilop;
ilop;

Вчора, 30 березня, о 20:30 год, до поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Личаківській, у Львові, яку власниця здавала в оренду, було виявлене тіло невідомої дівчини з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляла «Варта1», з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

«На тілі загиблої правоохоронці виявили множинні рани, які, ймовірно, й стали причиною смерті. Особу дівчини встановлено — нею виявилась 19-річна мешканка Дніпропетровської області, студентка одного з львівських вищих навчальних закладів. Сьогодні, 30 березня, з заявою про її зникнення у поліцію звернулась матір дівчини, отож, вона перебувала у розшуку», — повідомили у поліції.

Слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуально керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як стало відомо «Варта1», сьогодні, 31 березня, близько 7:00 год, у Східниці затримано підозрюваного у вбивстві. Правоохоронці з’ясовують мотиви злочини.

Нагадаємо, тіло Косенок Дарії Андріївни, 2002 року народження, було знайдено у Львові. Дівчина 29.03.2021 року вийшла з гуртожитку на вул. Медової Печери, 36, в якому проживала. Її місце знаходження встановлював ЛРУП ГУНП у Львівській області.

Попередньо відомо, що дівчина навчалася у Львівському національному університеті імені Івана Франка на філологічному факультеті.

varta1.com.ua: Новини