Правоохоронці Буковини розшукують водійку легковика, яка збила 7-річну дівчинку та втекла з місця ДТП (ФОТО)

Дитина перебуває у важкому стані

Вчора, 7 жовтня, у Хотині Чернівецької області трапилася ДТП, у результаті якої 7-річна місцева жителька отримала численні тілесні ушкодження. Кермувальниця автомобіля «Renault Megane» втекла з місця ДТП, не надавши допомоги потерпілій, не повідомивши про це відповідні служби. Після наїзду на дитину водійка легковика зіткнулася з огорожею, покинула транспортний засіб та наразі переховується від правоохоронців.  Про це повідомила пресслужба ГУНП у Чернівецькій області. 

На території Чернівецької області одразу було введено в дію спеціальну поліцейську операцію.

"Попередньо правоохоронці встановили, що невстановлений водій легковика допустив наїзд на 7-річну жительку Хотина та поїхав у невідомому напрямку. У результаті аварії малолітня отримала численні травми – медики шпиталізували потерпілу до районної лікарні для надання допомоги", - йдеться у повідомленні.

За результатами оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили місцезнаходження автомобіля «Renault Megane», на якому були пошкодження, характерні для ДТП. Власниця транспортного засобу – 57-річна жителька м. Хотин, яка наразі обґрунтовано підозрюється у скоєнні наїзду на пішохідку. 

Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик.

Фото: ГУНП у Чернівецькій області



Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження правопорушниці.

Нагадаємо, поліція розшукує чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві подружжя на Львівщині (ФОТО)

Правоохоронці звертаються до громадян, які були свідками цієї автопригоди чи володіють інформацією, яка може допомогти розшукати втікачку, з проханням терміново звернутися до найближчого підрозділу поліції чи на спецлінію «102».

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також