Правоохоронці затримали львів'янина, який за 5 тисяч гривень продав корпус гранати РГО із запалом

Крім того, у його квартирі виявили 150 патронів різного калібру

На Львівщині поліцейські викрили 27-річного торгівця боєприпасами. Львів'янин за 5 тисяч гривень реалізував корпус гранати РГО із запалом. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

Також під час санкціонованого обшуку у його квартирі оперативники виявили 150 патронів різного калібру. 

"Зловмисника викрили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

Гранату та набої правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС у Львівській області", - йдеться у повідомленні.

17 жовтня слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Фото: ГУНП у Львівській області

Читайте також: мешканець Львівщини може сісти у тюрму на сім років за продаж корпуса гранати

Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють походження гранати та набоїв, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також