Представники "Львівгазу" вчетверте спробували незаконно встановити лічильник у будинку в Франківському районі

IMG_2098
IMG_2098

Сьогодні, 8 серпня, незважаючи на обурення місцевих мешканців, представники Львівгазу вчетверте зробили спробу незаконно встановити загальнобудинковий лічильник газу у житловому будинку на вулиці Володимира Великого, 46. Цього разу на допомогу обуреним мешканцям на місце пригоди прибув депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський.


«На прохання мешканців будинку, допомогли відбити 4-ту спробу незаконного встановлення загальнобудинкового лічильника газу. Без належного попередження усіх мешканців-споживачів та дозвільних документів працівники ПАТ »ЛЬВІВГАЗ« та їх підрядні організації намагалися встановити біля вікон жильців будинку лічильник газу. На наші доводи про відсутність цього будинку у списку затвердженому міською радою та НКРЕКП, працівники облгазу відступили, проте склали акт на депутатів Львівської міської ради про перешкоджання встановлення цього лічильника..», розповідає Ігор Телішевський


Як зазначає депутат на своїй сторінці у соціальній мережі facebook, мешканці будинку категорично проти встановлення загальнобудинкового лічильника, так як не бажають сплачувати за спожитий сусідами газ.


фото Ігор Телішевський









varta1.com.ua: Новини